Català | Castellano
Professional restauració: PRESENTACIÓ

Introducció

Gamba de la Costa neix amb la voluntat d'acostar el peix de la nostra costa, a la restauració catalana, sota el lema “el pescador al seu abast”. Un projecte que té com a objectiu oferir el millor peix i marisc fresc que cada dia es subhasta i dur-ho el mateix dia al seu establiment.

Formada per un equip de professionals del mar que, des de fa gairebé 20 anys, ens hem dedicat al subministrament i distribució del peix i marisc capturat durant el dia a tota la costa catalana, des de Sant Carles de la Ràpita fins a Llançà, directament a l'hostaleria de la província de Barcelona.

Història

Ens avalen quatre generacions d'homes de mar de la Barceloneta i de les terres d'Ebre, que s'han dedicat de manera total a la pesca, amb professionalitat i embarcació propia, actualmente, La Mar Vella, al Port de Barcelona.

“ El pescador al seu abast ”

 
Mar Vella (1933 - actualitat) Elvira José (1960 - 1933) Mª Dolores (1950 - 1960) García Ramona (1940 - 1950)

Avantatges

El 100% del nostre producte és pescat a la nostra costa i servit el mateix dia. Per això, Gamba de la Costa, constitueix una aposta de compra segura que aporta múltiples avantatges:

 • Km 0
  Assegura el consum de productes de proximitat, abaratint costos de trasllat i energètics que es reflexen en una relació qualitat-preu immillorable, i al seu abast.

 • Naturalitat
  És un producte que prové del sector primari, a favor de l'explotació responsable, de recursos naturals, sense passar per cap procés industrial.

 • Sostenibilitat
  Assegura un consum responsable, sense intermediaris i amb compra directa al productor.

 • Medi Ambient
  El consum de producte local i de proximitat afavoreix a preserver el nostre entorn, un dels seus aspectes més valorats per als consumidors.

 • Qualitat
  La frescor és indiscutible, el producte és pescat el mateix dia de lliurament.

Clients

La nostra clientela, diversa tant en el sector de l'hostaleria com en el particular, ens valora per la qualitat del nostra producte i l'excel·lència en el servei. El seu testimoni és la nostra raó de ser.

Per això, hem ampliat els nostres serveis i els posem a la seva disposició, a través d'aquesta plataforma web.

Garanties

GAMBA DE LA COSTA S.L. com empresa dedicada a la comercialització de peix i marisc recent pescat a la Costa Catalana té el seu objectiu en la millora continua, de la satisfacció del client, i el desenvolupament econòmic sostenible de la conservació del mediambient.

Tanmateix l'empresa compleix amb totes les normatives vigents de les Lleis que regulen el Sector Pesquer. Tot, per tal d'assegurant les talles mínimes, els controls de qualitat, el consum sostenible i les normatives higièniques i de seguretat del producte.

GAMBA DE LA COSTA S.L. diposa del seu registre sanitari amb una Auditoria A.P.P.C.C, i al seu torn, tots els treballadors disposen de carnet de Manipulador d'aliments.

Portal web desenvolupat en el marc d'una iniciativa comunitaria d'ajut a la pesca amb el suport de
Generalitat de catalunya Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural Unió Europea EU/UE FEP Gobierno de España, Ministerio de Medio ambiente y medio rural y marino
Ajuda | Mapa web | Avís legal GAMBA DE LA COSTA S.L. | Oficina i despatx: Moll de pescadors s/n, 08039, Barcelona
Tel: 93 221 16 57 | Fax: 901 707 891 | E-mail: info@gambadelacosta.com